Vprašanja, razprave o izdelkih Magnet Collector Mushu Zoomalia

97% stranke

priporočam ta izdelek

11 odgovori
angelique
1 sporočila
angelique
Vedno sem imel magnet z mojim naročilom, tokrat pa nič. Je to normalno? Hvala vsekakor, so odlični
Christine
1 sporočila
christine
Dober večer, enkrat se mi je to zgodilo, kontaktiral sem podporo strankam in so mi poslali novega. Upam, da vam je to pomagalo.
SONIA
2 sporočila
sonia
Pozdravljeni. Jaz jih nisem imel ob vsakem naročilu...
Carole
3 sporočila
carole
Ob vsakem naročilu sem vedno prejel magnet. Moji vnuki jih obožujejo.
Carole
3 sporočila
carole
Na vsakem naročilu sem prejela magnet. Moji vnuki jih imajo radi.
marie
2 sporočila
marie
na žalost moj magnet pogosto tudi ni bil v mojih paketih oziroma je bil paket malo odprt in magneta ni bilo več. snifff..
Marilyn
2 sporočila
marilyn
Na magnetu imamo pravico do enega na mesec. Na žalost pa paketi prispejo 2/3 odprti in seveda magnet in knjižica nista več v paketu :(
Marilyn
2 sporočila
marilyn
Pozdravljeni, običajno je le en magnet na mesec, tudi če oddate več naročil.
Claude-Michèle
1 sporočila
claude-michèle
Ugotavljam, da nisem edini, ki se pritožuje glede odsotnosti magneta z vsakim naročilom!!... Prej je bilo zelo prijetno prejeti različnega z vsakim naročilom, kar je spodbujalo k nakupu vsega pri Zoomalii, da bi dopolnili zbirko, ampak zdaj zaradi tega pogosto kupujem drugje.
Aurore
8 sporočila
aurore
Pozdravljeni :) Tukaj so pogoji za prejem magneta: Ob upoštevanju razpoložljivosti, saj naši izdelki včasih hitro poidejo zaradi velikega povpraševanja. Ni vračil, ni zamenjav, ni povračil. Pošiljanje je omejeno na eno na stranko na mesec. Želim vam lep dan, Aurore iz Zoomalia
Alicia
2 sporočila
alicia
Magnet imam že leto, saj vsak mesec naročam pri njih

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestupodobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotavljanje prilagojenega oglaševanja, statistike za razumevanjekako naše stranke uporabljajo naše storitveNaši zaupanja vredni partnerji(Google, Meta, TikTok, Squadata, Bing, Criteo)ta orodja uporabljamo tudi v oglaševalske namene, kot del našega našega prikazovanja prilagojenega ali neosebnega oglaševanja.Nastavitve piškotkov lahko kadar koli spremenitedostopno iz vašega računa.
Uporaba in nameni obdelave vaših podatkov
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem.... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam Nadaljujte brez sprejemanja
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo