Vprašanja, razprave o izdelkih Svinjski smrčki po en kos za pse DAILYS

92% stranke

priporočam ta izdelek

4 odgovori
Laurent
3 sporočila
laurent
Zakaj so vedno manjši? In zato vedno dražji, kar pomeni dražji od govejega fileta. In predvsem veliko manjši od tistega, ki je na fotografiji; prej je bil velik kos govedine širok kot roka. Zdaj največji komaj pokrijejo dlan. Post scriptum, nemogoče mi je napisati mnenje o temi, čeprav sem že kupil.
Oihan
1 sporočila
oihan
Pozdravljeni, poskusite relativizirati in se ozrite v katero koli drugo trgovino za male živali. Dvomim, da jih boste našli v tako velikih količinah za tako nizko ceno, tudi če so manjši kot prej.
Karyne
3 sporočila
karyne
Pozdravljeni, gre za prašičje rilečke, ki so osnovno manjši od govejih, če se ne motim, in mislim, da niso dragi, ker jih nisem našel drugje tako ugodnih.
Audrey
3 sporočila
audrey
Pozdravljeni, pomislil sem enako. V primerjavi z mojimi starimi naročili v več letih so bolj ravni in manjši kot prej.
Lucie
1 sporočila
lucie
Strinjam se tudi, to je prvič, da jih naročim na tej strani, vendar v primerjavi s tistimi, ki jih običajno imam, so res majhni...

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestupodobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotavljanje prilagojenega oglaševanja, statistike za razumevanjekako naše stranke uporabljajo naše storitveNaši zaupanja vredni partnerji(Google, Meta, TikTok, Squadata, Bing, Criteo)ta orodja uporabljamo tudi v oglaševalske namene, kot del našega našega prikazovanja prilagojenega ali neosebnega oglaševanja.Nastavitve piškotkov lahko kadar koli spremenitedostopno iz vašega računa.
Uporaba in nameni obdelave vaših podatkov
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem.... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam Nadaljujte brez sprejemanja
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo