Vprašanja, razprave o izdelkih Naravna konopljina stelja 100% Quality Clean

97% stranke

priporočam ta izdelek

57 odgovori
Rayleigh
1 sporočila
rayleigh
Je ta normalno zemeljski/gobasti vonj paketa? Tega si ne upam odpreti zaradi tega. Tudi nisem navajen vrsto proizvoda
Pascale
1 sporočila
pascale
Pozdravljeni, posvojila bom dve mladi podgani. Rejka mi je svetovala: posteljnina iz konoplje, NE STISNJENA. Je to primer tega izdelka? Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav
Adrien
1 sporočila
adrien
Pozdravljeni, stara embalaža 200l je bila stisnjena, malo težje razdeljena, vendar to ni več primer za novo embalažo 180l.
Michèle
2 sporočila
michèle
Zdravo, dejansko stelja ni stisnjena. Osebno sem jo razprostrl za moje kokoši. Ni bilo prahu in je popolno
Michèle
2 sporočila
michèle
Pozdravljeni, to, kar sem kupil, ni stisnjeno. Zelo enostavna namestitev in brez prahu.
Angélique
1 sporočila
angélique
Pozdravljeni,

Ali je to kompatibilno za zunanjo uporabo? Rad bi to postavil na tla/travo moje voliere, da bi se izognil blatu na tleh in poteptanju živali.

Hvala
hélène
1 sporočila
hélène
Pozdravljeni. Za svoj kurnik in zajce uporabljam konopljino steljo. Brez prahu in kompostirljiva.
Veronique
4 sporočila
veronique
JA...za zunanjost, brez skrbi...
Stephanie
1 sporočila
stephanie
Pozdravljeni. Trenutno uporabljam polarno podlogo za kletko svojega morskega prašička, vendar bi rad preizkusil drugo alternativo. Kako pogosto menjate steljo s to konopljo? Ali se sproščajo kakšni vonji?
Aurélie
1 sporočila
aurélie
Pozdravljeni, uporabljam konopljo za polnilo v škatli za steljo za mojega morskega prašička. Menjam steljo vsakih 2/3 dni in ni nobenega vonja.
Sandra
1 sporočila
sandra
Pozdravljeni, jaz sem tisti, ki uporablja steljo za moje podgane. Polnim jo po celem dnu kletke. Menjam jo vsak teden. Zadnja dva dneva pred menjavo se pojavi nekaj majhnih vonjav, vendar je manj vonja kot pri uporabi lesnih sekancev.
delphine
1 sporočila
delphine
Pozdravljeni, ali je 30l, torej 3KG stelje dovolj za kletko hrčka? Hvala
GAELLE
1 sporočila
gaelle
Pozdravljeni. 30l zadošča za večkratno napolnitev hamsterjeve kletke (rekel bi okoli 8-krat, ampak brez gotovosti, ker to tudi odvisno od velikosti vaše kletke). Ne naredite
Myriam
1 sporočila
myriam
Obsežno!
Karen
1 sporočila
karen
Pozdravljeni, prejel sem konopljino steljo, iz nje se sprošča izrazit vonj po zemlji, poleg tega je konoplja rahlo vlažna, ali je to normalno?
Charline
1 sporočila
charline
Pozdravljeni, ne, to ni normalno. Mačji pesek mora biti suh in brez vonja zemlje. Očitno je postal vlažen. Lep dan, Charline
TIANTIAN
2 sporočila
tiantian
Pozdravljeni,že večkrat sem naročil ta izdelek, nikoli nisem zaznal nobenega vonja ali vlage. Običajno rahlo diši po suhem lesu/rastlinah in če je že vlaga, obstaja nevarnost plesni... Najbolje bo, da kontaktirate službo za stranke.
Alix
1 sporočila
alix
Mačji pesek, ki sem ga naročil, je bil nenavadno vlažen in smrdljiv. Mislim, da je imela ta serija resnično težavo.
Céline
1 sporočila
céline
Pozdravljeni, je mogoče uporabiti pesek za mladičke? Hvala
Cécile
1 sporočila
cécile
Pozdravljeni, ne mislim, da je to idealno, tvegajo, da bodo imeli polne tačke, če bodo lulali po tem... in si bodo nabasali polne gobčke..
MALEZIEUX
1 sporočila
malezieux
Pozdravljeni, ta mesec sem jih vzel za zajca in morskega prašička, nujno moram dati pelete spodaj, ker nič ne vpijajo, torej en mladiček se je polulal...
laetitia
1 sporočila
laetitia
Pozdravljeni, uporabljam jo za svoje zajce in činčile. Menim, da je precej dobra, zgornji del ostane suh, in ko čistim, je spodnji del ležišča prav vlažen. Zdi se mi, da dobro vpija tekočino in ni vonja po urinu. Menjam jo na vsaka dva dni za zajce. Uporabljam jo tudi za svojo mačko, vendar jo redko uporablja, ker svoje potrebe opravi zunaj.
Fabrice
1 sporočila
fabrice
Pozdravljeni. Da, bila je učinkovita za mojega mladička. Vendar ta znamka ni tako nežna kot prejšnja, ki sem jo kupil. Ko jo vzameš v roko, pikči. Raje izberite mehkejšo konopljino steljo.
alban
3 sporočila
alban
Mislim, da bo šlo, vendar jo bo treba menjati vsak dan
Brigitte
3 sporočila
brigitte
Mislim, da ne. Imel jih bo polno dlak in jih bo zato raztresel povsod…
Jackye
1 sporočila
jackye
Ali je ta stelja stisnjena? Čakam na naročilo, hvala
STEPHANIE
1 sporočila
stephanie
Pozdravljeni, Ne, to leglo ni stisnjeno kot je lahko leglo iz sekancev.
alban
3 sporočila
alban
da, je dobro stisnjena
Melanie
1 sporočila
melanie
Pozdravljeni, ali mi lahko kdo pove, kolikšna je ekvivalentnost 30L v kg? Hvala za vaš odgovor :)
Caroline
1 sporočila
caroline
Pozdravljeni, pravkar sem stehtal svoj 30l nahrbtnik za vas, in ima nekaj več kot 3kg
Eva
2 sporočila
eva
Pozdravljeni, naročila sem to steljo v 30L in mislim, da to ustreza 10 kilogramom.
Eva
2 sporočila
eva
Znova pozdravljeni, zmotil sem se, to ustreza približno 3,5 kilogramom.
BENOIT
1 sporočila
benoit
Tehtal sem svojo torbo 30L: 2,8 kg Torej mislim, da v povprečju tehta približno 3 kg
Denis
1 sporočila
denis
Da, to je prav, vzamem 200 l vreče, ki tehtajo približno 22 kg, tako da je nekaj več kot 3 kg za 30 l (pozor, to je majhna prostornina). Lp
Edward
1 sporočila
edward
približno en kilogram na 10 litrov - torej tri kilograme na 30L
fautine
1 sporočila
fautine
Pozdravljeni, ali je ta stelja primerna tudi za kokoši?
Andrée
1 sporočila
andrée
Seveda. Uporabljam prav za to. Poleg tega je zelo enostavno razširiti.
ANNE FREDERIQUE
1 sporočila
anne frederique
Zame je neuporabna. Ta stelja je polna prahu in sploh ničesar ne absorbira. Ni uporabna.
Brigitte
3 sporočila
brigitte
Ja. Uporabljam ga za to in sem popolnoma zadovoljna. Dobra vpojnost, manj vonja in enostavno čiščenje. Top!
Christelle
2 sporočila
christelle
Pozdravljeni, ta stelja je 100% naravna in ne vsebuje fenola. Dodana k podlogi iz konoplje za mojega morskega prašička je super!
patricia
3 sporočila
patricia
Pozdravljeni, ta stelja je naravna, super vpojna in varna za vašo glodavko. Jaz jo redno naročam za mojo zajkljo in sem z njo zelo zadovoljna.
Lucas
2 sporočila
lucas
Pozdravljeni, želel sem vedeti, ali je ta konoplja strupena ali nevarna za moje morske prašičke? Ali vsebuje fenol?
Alexandre
2 sporočila
alexandre
To je naravna konopljina stelja. Za morske prašičke nikakor ni strupena. Uporabljam samo to in zelo dobro se obnese.
Maja
1 sporočila
maja
V tej stelji ni nič strupenega. Uporabljam jo za svojega morskega prašička in zajca.
Melanie
7 sporočila
melanie
Pozdravljeni, Ta stelja je ena najboljših, več o tem lahko najdete na spletni strani te asociacije: http:/aubonheurdesrongeurs.e-monsite.com/
Anne-Cécile
1 sporočila
anne-cécile
Pozdravljeni, zelo sem zadovoljna s to 100 % naravno steljo brez kemičnih dodatkov. Moji morski prašički jo cenijo in lahko jo kompostiram.
AURORE
2 sporočila
aurore
Pozdravljeni, uporabljam ga za hrčka, odlična izbira, prijeten vonj, dobra absorpcija
Jeremy
1 sporočila
jeremy
Dober dan, ne, to je 100% naravno steljo, ki ne vsebuje fenola. Je izjemno vpojna in nestrupena za živali.
estelle
1 sporočila
estelle
Pozdravljeni,

rad bi naročil celo paleto konoplje. Koliko bi me stala?

Lep pozdrav

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestupodobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotavljanje prilagojenega oglaševanja, statistike za razumevanjekako naše stranke uporabljajo naše storitveNaši zaupanja vredni partnerji(Google, Meta, TikTok, Squadata, Bing, Criteo)ta orodja uporabljamo tudi v oglaševalske namene, kot del našega našega prikazovanja prilagojenega ali neosebnega oglaševanja.Nastavitve piškotkov lahko kadar koli spremenitedostopno iz vašega računa.
Uporaba in nameni obdelave vaših podatkov
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem.... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam Nadaljujte brez sprejemanja
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo