Sledenje mojemu naročilu
5 odgovori
2 sporočila
jonathan

Rad bi vedel, kam je šlo moje naročilo. Hvala lepa vnaprej.
2 sporočila
shirina

Pozdravljeni, včeraj zvečer sem oddal naročilo, vendar nisem prejel potrditve svojega naročila, čeprav sem prejel potrditev od ALMA za plačilo naročila v treh obrokih. Hvala za vaš odgovor.
434 sporočila
zoomalia

Pozdravljen Jonathan, Da bi vam čim bolje pomagali, vas vabim, da nas kontaktirate prek obrazcev, ki so na voljo na zavihku "Moj račun", nato "Pomoč strankam". Ne oklevajte, če imate še kakšna vprašanja, na voljo sem vam. Coralie iz Zoomalia
434 sporočila
zoomalia

Pozdravljena Shirina, možno je, da vaše naročilo ni bilo potrjeno, če niste prejeli potrditve. Prosimo, da nas kontaktirate prek obrazca, ki je na voljo v zavihku "Moj račun", nato "Služba za stranke", da lahko to preverimo za vas. Ne oklevajte, da nam posredujete dodatne informacije za pospešitev iskanja. Coralie iz Zoomalia
2 sporočila
shirina

Najlepša hvala, samo pozabila sem, da tablica nima WiFi za prejemanje e-pošte. Vse je v redu, vse sem prejela. S spoštovanjem, Shirina
6 sporočila
coralie

Pozdravljena, Shirina, Vesela sem, da je vse urejeno in da ste prejeli svoje naročilo! Če imate kakršnokoli drugo vprašanje, nas prosimo kontaktirajte. Se slišimo kmalu, Coralie iz Zoomalie