Vprašanja, razprave o izdelkih Vlažilni robčki za čiščenje tačk, dlake, oči in ušes psa in mačke

13 odgovori
Stéphanie
5 sporočila
stéphanie
Pozdravljeni, ali se lahko te robčke uporablja za čiščenje dlake moje psičke okoli vulve? Običajno uporabljam Douxo, vendar so pogosto razprodani. Zato iščem alternativo. Hvala
Séverine
1 sporočila
séverine
Pozdravljeni Da, jaz jih uporabljam za svojo zlato
Corinne
2 sporočila
corinne
Pozdravljeni, ali jih lahko uporabimo za mladička, starega 2 meseca in pol? Hvala za odgovor
Lucie
1 sporočila
lucie
Zdravo, ja, vedno sem jih uporabljal na svojem mladičku od njegovega drugega meseca dalje do danes
Philippe
1 sporočila
philippe
Da, absolutno, sam jih že od nekdaj uporabljam na svojem psu.
Alexandra
1 sporočila
alexandra
Zdravo. Ja, brez kakršnih koli težav. Robčki so lepo vlažni in imajo prijeten blag vonj.
nadine
1 sporočila
nadine
pozdravljeni brez kakršnih koli težav
isabelle
8 sporočila
isabelle
Zdravo! Da, lahko uporabite, dolgo sem uporabljal ta izdelek brez težav. A zdaj raje uporabljam Anjou robčke, so malo dražji, a zame bolj naravni. Lep dan
audrey
2 sporočila
audrey
Da, brez kakršnih koli težav
Sylvie
2 sporočila
sylvie
seveda so robčki primerni za oči mladičkov in zelo učinkoviti!!
carine
1 sporočila
carine
Ne mislim, da bi bilo kakšnih kontraindikacij, osebno jih uporabljam za svojega francoskega buldoga že dolgo in so super.
Philippe
1 sporočila
philippe
dober dan, brez kakršnih koli težav
Monique
3 sporočila
monique
Pozdravljeni, da, te so zelo primerne za mladiče in jih pogosto uporabljam, saj so zelo praktične.
lydie
1 sporočila
lydie
Pozdravljeni, da, popolnoma To je zelo nežno in omogoča nežno čiščenje

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestupodobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotavljanje prilagojenega oglaševanja, statistike za razumevanjekako naše stranke uporabljajo naše storitveNaši zaupanja vredni partnerji(Google, Meta, TikTok, Squadata, Bing, Criteo)ta orodja uporabljamo tudi v oglaševalske namene, kot del našega našega prikazovanja prilagojenega ali neosebnega oglaševanja.Nastavitve piškotkov lahko kadar koli spremenitedostopno iz vašega računa.
Uporaba in nameni obdelave vaših podatkov
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem.... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam Nadaljujte brez sprejemanja
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo