Vprašanja, razprave o izdelkih QUALITY SENS Small Jagnje Riž izjemno prebavljiva hrana za pse majhnih pasem
88% stranke
priporočam ta izdelek
8 odgovori
2 sporočila
marie laure

Pozdravljeni, ali lahko moja psička, ki ima težave s kamni, jemlje to znamko? Običajno jemlje Royal Canin, vendar ga trenutno ni na zalogi. Hvala za vaš odgovor.
93 sporočila
mathieu

Pozdravljeni Marie-Laure, za pse, ki trpijo zaradi kamnov, ni nobenih kontraindikacij, vendar je priporočljivo, da pred spremembo prehranjevalnega režima prosite za mnenje vašega veterinarja. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
ariane

uporabljam te brikete za stare kavaliers kc, od katerih je en zelo srčno bolan, en križanec chihuahua pa je star 15 ali 16 let z ledvičnimi kamni, ki so izginili, ker dodajam 5 ml jabolčnega kisa v brikete 1 čajno žličko/5 ml, zalijem s toplo vodo. moji večji 16/18/21 kg jedo enako. prebavne težave so izginile, rastline so dobre in vsebujejo tudi hondroprotektor. priporočam
1 sporočila
stephane

Pozdravljeni, ali so te briketi primerni za moje cavalier king charles španijele? Tehtajo 7 kg, kakšna je dnevna količina? Naj se daje enkrat ali dvakrat? S spoštovanjem
3 sporočila
véronique

Pozdravljeni. Da, popolnoma pravilno. Če so to odrasli psi, jim lahko damo naenkrat. Velikost briketov je popolnoma primerna. Lep pozdrav
2 sporočila
karyne

Pozdravljeni, za svoj del dnevni obrok razdelim na 2 posodi, 1 zjutraj in 1 zvečer, in nimam težav s prebavo ali čem drugim, saj menim, da je za naše prijatelje predolgo čakati do naslednjega dne, da jedo, približno 24 ur brez ničesar v želodcu, ja, zame je to dolgo.
5 sporočila
sabrina

Pozdravljeni, zanima me, ali je ta hrana primerna za majhno sterilizirano psičko? Moja majhna psička je sterilizirana in ima nekaj manjših prebavnih težav, zaradi česar težko najdem primerne brikete zanjo. Rad bi vedel, če bi lahko ti briketi bili primerni? Hvala vnaprej za odgovor.
1 sporočila
aliciane

Pozdravljeni, briketi so prebavljivi, saj gre za jagnjetino in ne vsebujejo žit. Briketi so primerni za majhne pse. Moji psički jih dobro prenašajo glede prebave.
2 sporočila
karyne

Pozdravljeni, ja, ti briketi so popolni, priporočam jih.