Prejeti paketički paštet so plesnivi

3 odgovori
Elsa
2 sporočila
elsa
Pozdravljeni, ravnokar sem odprl vrečko paštet, ta je v celoti plesniva v notranjosti. Slikal sem. Trenutno je med 12 vrečk v eni plesniva. Plačali smo, hrana naj bi prišla tako, da je užitna...
Zoomalia
590 sporočila
zoomalia
Pozdravljena, Elsa,

Iskreno mi je žal, da ste imeli to neprijetnost.

Da bi lahko vašo prošnjo obravnavali v najboljših pogojih, vas vabim, da nas kontaktirate prek kontaktnih obrazcev, ki so na voljo na naši spletni strani, in nam priložite fotografije zadevnega izdelka.

To nam bo omogočilo, da preučimo vaš primer in vam hitro zagotovimo rešitev.

Hvala za vaše razumevanje in zaupanje.

Coralie iz Zoomalie
Elsa
2 sporočila
elsa
Pozdravljeni,Ne najdem obrazca.Ali mi ga lahko, prosim, nakažete?Lep pozdrav,
Zoomalia
590 sporočila
zoomalia
Pozdravljena Elsa, Hvala za vaše sporočilo. Za dostop do obrazca vas vabim, da obiščete zavihek »Moj račun / Pomoč za stranke« na naši spletni strani. Tam boste našli različne možnosti, kako nas kontaktirati glede na vaše potrebe. Ne oklevajte in se vrnite k meni, če naletite na kakršne koli težave. Se vidimo kmalu, Coralie iz Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestupodobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotavljanje prilagojenega oglaševanja, statistike za razumevanjekako naše stranke uporabljajo naše storitveNaši zaupanja vredni partnerji(Google, Meta, TikTok, Squadata, Bing, Criteo)ta orodja uporabljamo tudi v oglaševalske namene, kot del našega našega prikazovanja prilagojenega ali neosebnega oglaševanja.Nastavitve piškotkov lahko kadar koli spremenitedostopno iz vašega računa.
Uporaba in nameni obdelave vaših podatkov
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem.... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam Nadaljujte brez sprejemanja
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo