Potrebujem pomoč v Okcitaniji

1 odgovor
Camille
1 sporočila
camille
Pozdravljeni! Nisem prepričan, ali je v redu, da objavim tukaj, vendar potrebujem pomoč. Sem del majhnega društva in pravkar smo bili poklicani na pomoč v vas. Po dveh dnevih štetja sem naštel 21 mladičev, vsaj 3 mačke in dva mačka. Odrasli in 6 mladičev so v dobrem zdravstvenem stanju, vendar je veliko mladičev bolnih - skupaj 13: vse sem jih vzel k sebi, da jih lahko zdravim, saj je pri nekaterih bolezen že zelo napredovala in bodo morali na enukleacijo ;-; Potrebujemo rejniške družine, ki jim ni težko oskrbovati mačke (mazilo v oko + antibiotik), ali pa takšne, ki bi bile pripravljene vzeti 1 mamo in dva/trije zdravi mladiči. Potrebujemo tudi mleko v prahu (biocanina ali beaphar), brikete ali pa donacije za enukleacije. Vsi so zelo socialni, odrasli tudi in nekateri so že pripravljeni za posvojitev. Ne oklevajte obiskati našo Facebook stran "ethiq animale" za več informacij, trudil se bom, da jo čim bolj posodobim. Ne vem več, koga naj se obrnem, situacija je neznosna in ti mali tega ne zaslužijo T-T Hvala vsem
Mariela
2 sporočila
mariela
Pozdravljeni, objavite prispevek na Instagramu in X (Twitter), ne pozabite dodati mesta ali vasi, kjer živite, več fotografij, različnih načinov za stik z vašo organizacijo, imam račun prav za pomoč organizacijam, imam več kot 8000 sledilcev, nič nisem nedavno objavil, ker ko pošiljam na zahtevo organizacije in ljudje postavljajo vprašanja, pogosto organizacije ne odgovarjajo in jaz ne morem odgovarjati v njihovem imenu. Na Instagramu morate deliti svojo objavo z združenjem Mon Bibou in z Yoann Latouche ... ter z drugimi računi. Na X (Twitter) je neka gospa, ki je zelo aktivna pri deljenju in pomoči organizacijam, imenuje se Veronique, vendar se ne spomnim imena njenega računa. Sporočite mi, če objavite na Instagramu, bom ponovno delil. Lep pozdrav,

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestupodobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotavljanje prilagojenega oglaševanja, statistike za razumevanjekako naše stranke uporabljajo naše storitveNaši zaupanja vredni partnerji(Google, Meta, TikTok, Squadata, Bing, Criteo)ta orodja uporabljamo tudi v oglaševalske namene, kot del našega našega prikazovanja prilagojenega ali neosebnega oglaševanja.Nastavitve piškotkov lahko kadar koli spremenitedostopno iz vašega računa.
Uporaba in nameni obdelave vaših podatkov
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem.... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam Nadaljujte brez sprejemanja
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo