Vprašanja, razprave o izdelkih Plastični hermetični zabojnik za brikete - 15L, 25L in 40L

98% stranke

priporočam ta izdelek

26 odgovori
Isabella
1 sporočila
isabella be
Pozdravljeni, kaj bi bilo najbolje za 8 kg sena ☺️
Lea
1 sporočila
lea fr
Pozdravljeni, imam vrečo briketov težko 25 kg, ali paše v 40 litrov?
Michèle
3 sporočila
michèle fr
Pozdravljeni. Moja 20 kg vreča ne gre v celoti v 40-litrski prostor, tako da bi za 25 kg rekel, da ne gre!
stanis
1 sporočila
stanis fr
Pozdravljeni, ne, 25 litrov lahko vsebuje samo okoli 12 kilogramov.
Aurélia
3 sporočila
aurélia fr
Pozdravljeni. Rad bi vedel, v kakšne velikosti zabojnikov lahko damo pakete briketov (vključno z vrečko) v velikosti:
- 7 kg
- 12 kg
mathilde
1 sporočila
mathilde fr
Dober dan, 25 l bo zadostovalo
Anais
3 sporočila
anais fr
Pozdravljeni, jemljem pakete briketov po 12 kilogramov in na žalost vse ne gre noter, mislim, da je maksimalna količina, ki lahko gre noter, 10 kilogramov.
Anais
3 sporočila
anais fr
Pozdravljeni, jemljem pakete pasje hrane težke 12 kilogramov in na žalost vse ne gre notri, mislim, da je maksimalna količina, ki lahko gre notri, 10 kilogramov.
Cléa
2 sporočila
cléa fr
Pozdravljeni, V tistega s 25L sem dal 10kg briketov in vse je šlo noter brez težav. Upam, da sem vam pomagal.
Anais
3 sporočila
anais fr
Pozdravljeni, vzamem pakete briketov po 12 kilogramov in na žalost vse ne gre noter, mislim, da je 10 kilogramov maksimum, ki lahko gre noter.
Danielle
2 sporočila
danielle fr
Pozdravljeni, potrebujete 40l zaboj za 12kg briketov.
Zoe
1 sporočila
zoe fr
Imam 25L. Notri približno polovico 15kg vreče.
Élisabeth
2 sporočila
Élisabeth fr
Pozdravljeni, imam 25-litrsko posodo in ta je prava samo za 7-kilogramsko vrečo (saj puščam brikete v vreči, vse skupaj dam v posodo, da briketi ne pridejo v stik s plastiko in dlje časa ohranijo svežino). Lep pozdrav.
Bruno
1 sporočila
bruno fr
Pozdravljeni, za 25 litrov paket 7kg s torbo... je čistejše, brez vreče pa 10 kilogramov briketov po mojem mnenju..
Élisabeth
1 sporočila
Élisabeth fr
Pozdravljeni, za vrečo 12 kg je potrebnih 40 litrov. Lep dan.
Clothilde
1 sporočila
clothilde fr
Pozdravljeni, kar se mene tiče, sem vzel 15L kanto in 12kg vreča briketov se ne prilega notri. Imam približno 3/4 kilograma več. Ampak zelo dober produkt, ki je odporen in resnično dobro tesnjen.
LAURA
2 sporočila
laura fr
Pozdravljeni. Tukaj imamo 25L in v njem točno 10kg pasjih briketov.
FLORENCE
1 sporočila
florence fr
Pozdravljeni, vzel sem 15L posodo za pakiranje briketov, ki tehta 3,5 kg. To je popolno. Lep dan.
Gaëlle
1 sporočila
gaëlle fr
Pozdravljeni, imamo 15L, ki vsebuje približno 5/6 kg.
FREDERIQUE
2 sporočila
frederique fr
Pozdravljeni, Osebno ga ne dam v vrečko, ampak izpraznim 12-kilogramsko vrečo v 40-litrski zabojnik in je popolno!
Sandrine
1 sporočila
sandrine fr
zdravo, jaz dam v svojo 40-litrsko posodo 15-kilogramsko vrečo briketov in sem zelo zadovoljna
Isabelle
7 sporočila
isabelle fr
Vzemam 12-kilogramske vreče briketov, vse se prilega v velik zabojnik, zelo praktično.
Isabelle
7 sporočila
isabelle fr
Praznim 12-kilogramsko vrečo briketov v posodo.
Lucienne
6 sporočila
lucienne fr
Pozdravljeni, nameravam naročiti kontejner 40L, rad bi vedel, ali je kontejner med pošiljanjem ustrezno zapakiran, saj sem že imel težave.... hvala
Marilia
1 sporočila
marilia fr
Da, 12 kg briket za 40 l, vreča se je izpraznila v zabojnik.
ANAIS
1 sporočila
anais fr
Zdravo, ali lahko vreča z 15 kg briketi vsebuje v 25L posodi? Hvala za vaš odgovor.
LAURA
2 sporočila
laura fr
Pozdravljeni, 25L lahko vsebuje 10kg pasjih briketov.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestupodobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotavljanje prilagojenega oglaševanja, statistike za razumevanjekako naše stranke uporabljajo naše storitveNaši zaupanja vredni partnerji(Google, Meta, TikTok, Squadata, Bing, Criteo)ta orodja uporabljamo tudi v oglaševalske namene, kot del našega našega prikazovanja prilagojenega ali neosebnega oglaševanja.Nastavitve piškotkov lahko kadar koli spremenitedostopno iz vašega računa.
Uporaba in nameni obdelave vaših podatkov
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem.... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam Nadaljujte brez sprejemanja
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo