Vprašanja, razprave o izdelkih Fontana Zolia Tower Falls - 3,1L - Fontana za vodo za pse in mačke

9 odgovori
Beatrice
2 sporočila
beatrice
Kupil sem ta izdelek oktobra 2023, vendar črpalka ne deluje več od začetka tega leta. Kje jo lahko ponovno najdem?
Catherine
1 sporočila
catherine
Nadomestil sem jo s črpalko s sončnimi kolektorji, da mi je ne bi bilo treba pustiti priključene ves čas ali izključiti zvečer. Prav tako prihranek elektrike. Pogledal sem moč in dimenzije ter jo naročil po spletu.
Calista
1 sporočila
calista
Pozdravljeni, zanima me ocena trajanja filtra, po kolikšnem času ga moramo zamenjati. Hvala!
Isabelle
1 sporočila
isabelle
Pozdravljen, navadil sem se, da ga menjam vsakih 2 meseca. Vmes, ko čistim celoten vodnjak, ga splaknem pod pipo. Drugače pa ga uporablja 5 mačk... nekateri pijejo samo tekočo vodo, medtem ko drugi pijejo iz kotička, kjer ni nobenega gibanja. Vsi so zadovoljni,
JOEL
1 sporočila
joel
Pozdravljeni, Glavna fotografija prikazuje sivo fontano, druge fotografije v opisu pa prikazujejo belo fontano. Ali mi lahko poveste, katero barvo ste prejeli prek tega spletnega naročila? Vnaprej hvala.
Celia
1 sporočila
celia
Zdravo, jaz sem ga prejel v beli barvi.
Sylvie
1 sporočila
sylvie
Pozdravljeni. Vodnjak je prispel bel z majhnim sivim pokrovom (pokrovom, ki skriva mehanizem in filtre)
Alison
1 sporočila
alison
Pozdravljeni, mislite, da bi ta fontana lahko ustrezala golden retrieverju?
CHRISTELLE
1 sporočila
christelle
Pozdravljeni, to je izjemen vodnjak za moje 4 mačke, vendar nisem prepričan, ali je primeren za vašega psa.
Johanna
1 sporočila
johanna
Pozdravljena Alison, strinjam se s Christelle, da bo lahko pil, vendar nisem prepričana, ali je primerna za zlatega prinašalca na dolgi rok... Kljub temu je odlična fontana in zelo sem zadovoljna z njo za mojo mačko!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestupodobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotavljanje prilagojenega oglaševanja, statistike za razumevanjekako naše stranke uporabljajo naše storitveNaši zaupanja vredni partnerji(Google, Meta, TikTok, Squadata, Bing, Criteo)ta orodja uporabljamo tudi v oglaševalske namene, kot del našega našega prikazovanja prilagojenega ali neosebnega oglaševanja.Nastavitve piškotkov lahko kadar koli spremenitedostopno iz vašega računa.
Uporaba in nameni obdelave vaših podatkov
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem.... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam Nadaljujte brez sprejemanja
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo