Vprašanja, razprave o izdelkih Bunda Mountain za psa - rdeča

100% stranke

priporočam ta izdelek

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Aurelie
1 sporočila
aurelie fr
Pozdravljeni, Imam majhno kunčjerejo minijaturno jazbečarko, staro 4 mesece. Mislite, da bi se plašč lahko dobro zategnil? Z ježki ali kako drugače? Bojim se, da bo prevelik. Hvala
FLORENCE
1 sporočila
florence fr
Pozdravljeni, izbrala sem velikost 40 za mojega lhasso, ki tehta 6 kg, vendar je velikost preširoka, saj meri 50 cm, medtem ko ima moja psica 40 cm prsnega obsega. Dolžina je popolna. Ker ni nastavitev za velikost, bo potrebno narediti šivanje za dodajanje velcra. Kakšen je pas pri dolžini 35 cm? Oklevam z zamenjavo za boljše prileganje, da bi se izognila šivanju, vendar bodo ledvica manj pokrita. Vnaprej hvala
Nadege
1 sporočila
nadege fr
Pozdravljeni, imam majhno psičko, križanca med čivavo in francoskim buldogom, ki je po sterilizaciji pridobila na teži. Zato meri od glave do konca repa 30/33 cm, obseg prsnega koša pa ima 40 cm. Mislite, da bi ji velikost 35 ustrezala?
JACQUELINE
2 sporočila
jacqueline fr
Pozdravljeni. Izmerila sem oblačilo od enega konca do drugega, meri 37 cm, mislim, da bo malo premajhno za vašo punčko.
Micheline
1 sporočila
micheline fr
Pozdravljeni, ali ima sedež režo za pas? Če ne, kateri model je potreben? Hvala.
JACQUELINE
2 sporočila
jacqueline fr
Pozdravljeni,

Da, obstaja majhna reža samo za to, da lahko skozi njo spravite karabin za povodec.

Lep topel in lahek plašč

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo