Vprašanja, razprave o izdelkih Nahrbtnik za prenos majhnega psa in mačke Zolia Lana

85% stranke

priporočam ta izdelek

7 odgovori
Marie Claire
1 sporočila
marie claire fr
Ali je ta torba sprejeta na EUROSTAR (zahtevane dimenzije 45x30x25)?
melanie
1 sporočila
melanie fr
Ali torba za nošnjo majhnega psa in mačke Zolia Lana ustreza Maine Coonu?
Lydie
2 sporočila
lydie fr
Nahrbtnik lepe kakovosti, ni težek. Več odprtin. Vanj sem dal svojega mladička bulterierja, dokler ni dosegel 7 kg za pohodništvo. Bilo je popolno! Danes je to nahrbtnik za moji 2 domači muci.
Alizée
2 sporočila
alizée fr
Posvojitev Maine Coona sem naročil. Zdi se mi zelo praktičen in dovolj širok; vse bo odvisno od velikosti in teže vašega "velikega dojenčka", saj so samci Maine Coona precej večji in večji od samic.
Anne
2 sporočila
anne fr
Koliko tehta torba Zolia Lana
Catherine
1 sporočila
catherine fr
Je zelo lahek. Manj kot 1 kg
FABIENNE
1 sporočila
fabienne fr
Je zelo lahek in izredno praktičen, z več možnimi odprtinami. Odličen model in resnično zelo zelo lahek. Priporočam z vsem zaupanjem.
CHRISTINE
2 sporočila
christine fr
ali ga letalske družbe sprejemajo in ali se main coon v njem počuti udobno

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestupodobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotavljanje prilagojenega oglaševanja, statistike za razumevanjekako naše stranke uporabljajo naše storitveNaši zaupanja vredni partnerji(Google, Meta, TikTok, Squadata, Bing, Criteo)ta orodja uporabljamo tudi v oglaševalske namene, kot del našega našega prikazovanja prilagojenega ali neosebnega oglaševanja.Nastavitve piškotkov lahko kadar koli spremenitedostopno iz vašega računa.
Uporaba in nameni obdelave vaših podatkov
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem.... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam Nadaljujte brez sprejemanja
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo