Moje naročilo
3 odgovori

2 sporočila
muriel

Pozdravljeni, Včeraj sem oddala naročilo in ne vem, ali je že poslano, vendar bi želela dodati še nekaj k naročilu. Ali mi lahko, prosim, poveste, ali je to mogoče? Zelo iskreno, Muriel NÈGRO
481 sporočila
zoomalia

Živjo Muriel,Z žalostjo sporočam, da prek foruma ne morem preveriti vašega naročila.Trenutno ni mogoče dodati izdelkov k že oddanemu naročilu. Vendar, če vaše naročilo še ni bilo poslano, ga lahko prekličete neposredno iz svojega naročniškega računa in oddate novega z želenimi artikli.Če ta možnost ni na voljo, to pomeni, da je vaše naročilo že prevzel prevoznik.Ne oklevajte in kontaktirajte našo službo za pomoč strankam prek vašega naročniškega računa, če potrebujete dodatno pomoč.Želim vam lep dan,Coralie iz Zoomalia
1 sporočila
marie

Pozdravljeni, kako je povrnjen denar za artikel, ki smo ga preklicali, a plačali, hvala
481 sporočila
zoomalia

Pozdravljeni Marie, žal mi je, vendar vam ne morem odgovoriti brez dostopa do vašega naročila. Vabim vas, da pošljete vašo zahtevo neposredno iz vašega uporabniškega območja, tako vam bomo odgovorili v roku 24 do 48 ur. Želim vam lep dan, Hélène iz Zoomalia