Kontaktni e-poštni naslov
51 odgovori
5 sporočila
hélène

Pozdravljeni, kateri je kontaktni e-poštni naslov za pošiljanje fotografij v primeru prejetih poškodovanih artiklov?
481 sporočila
zoomalia

Pozdravljeni Hélène,Obžalujem to nevšečnost.Kontaktirajte naš servis po prodaji preko obrazcev, ki so na voljo v zavihku "Moj račun", "Storitev za stranke".Moji kolegi vam bodo hitro odgovorili.Lep dan želim,Coralie iz Zoomalie
5 sporočila
hélène

Hvala
2 sporočila
vincent

Dober dan, naročil sem več izdelkov, med njimi tudi kletko za zajca, ki ni primerna. Rad bi vam jo vrnil in bil povrnjen. Natisnil sem obrazec za vračilo, vendar ne vem, kako pridobiti nalepko z vračilno številko, ki jo nalepim na paket.
481 sporočila
zoomalia

Pozdravljeni Vincent,
Za vsako odstopanje od pogodbe so stroški vračila na bremen stranke.
Nalepko za vračilo, ki jo morate prilepiti na pošiljko, vam bo dala Pošta ali katera koli druga organizacija preko katere boste vrnili blago.
Če imate kakršno koli dodatno vprašanje, vas vabimo, da stopite v stik z našo ekipo preko kontaktnih obrazcev, ki so na voljo v zavihku "Storitve za stranke".
Želim vam lep dan,
Coralie iz Zoomalia
Za vsako odstopanje od pogodbe so stroški vračila na bremen stranke.
Nalepko za vračilo, ki jo morate prilepiti na pošiljko, vam bo dala Pošta ali katera koli druga organizacija preko katere boste vrnili blago.
Če imate kakršno koli dodatno vprašanje, vas vabimo, da stopite v stik z našo ekipo preko kontaktnih obrazcev, ki so na voljo v zavihku "Storitve za stranke".
Želim vam lep dan,
Coralie iz Zoomalia
2 sporočila
vincent

Poskusil sem uporabiti ta obrazec s klikom na podpora za stranke, a zamanTudi, navedeno je, da moram kontaktirati podporo za stranke, ki mi bo zagotovila številko za vračilo, ki jo nalepim na paket
481 sporočila
zoomalia

Pozdravljeni,
V primeru vračila artikla v okviru odstopa od nakupa, ste stroške vračila in nalepko dolžni plačati sami. Predlagamo vam, da se obrnete na Pošto.
Prav tako nas lahko kontaktirate na 05 54 54 00 24, če potrebujete pomoč.
Lep dan,
Coralie iz Zoomalia
V primeru vračila artikla v okviru odstopa od nakupa, ste stroške vračila in nalepko dolžni plačati sami. Predlagamo vam, da se obrnete na Pošto.
Prav tako nas lahko kontaktirate na 05 54 54 00 24, če potrebujete pomoč.
Lep dan,
Coralie iz Zoomalia
5 sporočila
hélène

Pozdravljeni, pravkar sem našel to sporočilo, zapleteno... na kratko, moji stroški pošiljanja me bodo stali več kot izdelek. Super vaša ponudba. Lahko zaključite dosje. Mislim, da pri vas ne bom več naročal. Plačati izdelek, ki ga delno ne morem uporabiti, in medtem ko sem čakal, nisem zdravil svojega psa, pravzaprav samo težave. Lep dan
5 sporočila
hélène

Ne prevzemate svoje odgovornosti, čeprav je bila pošiljka zelo dobro zaščitena. Dejstvo, da je izdelek prispel v pokvarjenem stanju, izhaja iz tega, da je bil že prej pokvarjen in ne iz prve pošiljke. Tudi vi morate dobro preveriti, kaj pošiljate. Izjemno razočarana, jezna in utrujena. Lep dan
5 sporočila
hélène

To je res jemati ljudi za norca!!!
481 sporočila
zoomalia

Pozdravljena Hélène, Stroške vračila krije stranka le v primeru odstopa od pogodbe. Moj odgovor sledi poizvedbi druge stranke. Moj odgovor izpred treh tednov lahko najdete nekoliko višje v pogovoru, kjer sem vas obvestila, da lahko kontaktirate našo poprodajno službo prek zavihka "Moj račun", "Podpora strankam". Vabim vas, da nas kontaktirate, saj vas ne morem najti, če so vaša vprašanja postavljena na forumu. Coralie iz Zoomalia
1 sporočila
manon

Pozdravljeni, poskušam stopiti v stik z vami, vendar ne najdem kontaktnega obrazca, o katerem govorijo vaše strani za pomoč. Samo telefonsko številko. Mi lahko prosim pomagate? Hvala vnaprej.
481 sporočila
zoomalia

Pozdravljena Manon, odgovarjam na vašo zahtevo. Vabim vas, da sledite naslednji povezavi: https://www.zoomalia.com/support/question/Ko ste tam, imate možnost klikniti na temo, ki najbolj ustreza vaši zahtevi, nato boste imeli dostop do pisnih obrazcev. Lep dan, Coralie iz Zoomalia
1 sporočila
martine

Pozdravljeni, oddal sem naročilo 26. julija 2024 in prejel sem izdelek, s katerim sem zadovoljen, še posebej moja koza!!!! Prek elektronske pošte sem pred koncem meseca odpovedal program zvestobe, vendar so mi kljub temu 25. avgusta zaračunali 21 evrov. Gre za naročilo 33341570. Lep pozdrav
41 sporočila
josé

Zakaj nam še naprej ponujate program zvestobe "Web loyalty", ki nas spravi v situacijo, da plačamo za pridobitev popusta? Pri mojem zadnjem naročilu ste mi ponudili "popust" približno 17 €, ki bi me stal več kot 20 €!!! NA MESEC!!! Res je to čudovita in velika ideja ♡. Tistim, ki so jo izmislili, bi morali podeliti medaljo.
4 sporočila
julien

Hvala, José, za to vprašanje!! Komaj čakam na odgovor.
481 sporočila
zoomalia

Pozdravljeni, Odgovarjam na vaše zahteve. Popusti & Znižanja je e-nakupovalna storitev, ki jo ponuja Webloyalty, neodvisni partner "ZOOMALIA". Omogoča vam prihranke pri spletnih nakupih s povračili na znesek brez DDV vaših nakupov. Za več informacij obiščite www.remisesetreductions.fr. Prav tako se lahko obrnete na njihovo službo za stranke: Email: [email protected] Telefon: 0800 908 444 (brezplačen klic) od ponedeljka do petka od 9. do 21. ure in v soboto od 10. do 17. ure Pošta: CS.GECIP Remises & Znižanja / Služba za stranke - CS 90028, 124 rue de Verdun, 92816 PUTEAUX Cedex. Ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli dodatna vprašanja. Lep dan, Coralie iz Zoomalia
12 sporočila
dominique

Pozdravljeni, prosijo me, da naredim videe, vendar jih več ne delam, ker so bili vsi odstranjeni. Pogledal sem, kaj želite, in to ni moja stvar. Samo oseba, ki odpre paket in pokaže izdelek. Jaz sem poleg tega pokazala moji psički, kako jesta pasjo hrano in brikete Zoomalia, se igrata z igračami Zoomalia in sem dodajala smešne komentarje, ki sem jih pokazala kar nekaj prijateljem in so jim bili zelo všeč. To sem počela pri vseh izdelkih, kupljenih pri vas. Zato sem bila zelo razočarana in nisem več delala videov. To pa ne zmanjšuje kakovosti vaših izdelkov, ki so super, in prijaznih ter pozitivnih odgovorov ob vsakem mojem klicu.
481 sporočila
zoomalia

Pozdravljeni Dominique,
Videoposnetki na spletnem mestu so podvrženi določenim pogojem, da so potrjeni, kar nam omogoča, da reguliramo prispevke in ponujamo relevantno vsebino našim strankam.
Ne obotavljajte se objaviti vaših videoposnetkov na družbenih omrežjih in nas omeniti, če to želite!
Z veseljem vam bom prisluhnila,
Coralie iz Zoomalie
Videoposnetki na spletnem mestu so podvrženi določenim pogojem, da so potrjeni, kar nam omogoča, da reguliramo prispevke in ponujamo relevantno vsebino našim strankam.
Ne obotavljajte se objaviti vaših videoposnetkov na družbenih omrežjih in nas omeniti, če to želite!
Z veseljem vam bom prisluhnila,
Coralie iz Zoomalie
1 sporočila
marie-agnes

Pozdravljeni, zakaj v svojih zadnjih treh naročilih nisem prejel magneta?
12 sporočila
dominique

Ne maram vaših videoposnetkov, ker se mi zdijo dolgočasni, zato jih več ne gledam. Všeč mi je, kar je živo, kar se premika, kar kaže živali, ki uživajo v tem, kar jim ponujamo, in ne da nekdo le odpre paket in premika izdelek. Moje mnenje o vaših videih ne vpliva na moje mnenje o Zoomalii, ki je zame zelo pozitivno. S spoštovanjem
481 sporočila
zoomalia

Pozdravljena, Marie-Agnès, pošiljanje magneta ob pošiljanju naročila se izvaja v razmerju enega naročila na mesec, ob upoštevanju razpoložljivosti, saj so naši darilni izdelki včasih žrtev velikega uspeha, kot je navedeno na spletni strani. Želim vam zelo lep dan, prav tako vašim hišnim ljubljenčkom. Coralie iz Zoomalie
481 sporočila
zoomalia

Pozdravljeni Dominique, zahvaljujem se vam za vaš odziv. Naša spletna stran je v stalnem razvoju in vaše pripombe nam pomagajo, da se izboljšamo. Na voljo sem vam za vsa dodatna vprašanja in vam želim lep dan, Coralie iz Zoomalia
1 sporočila
nuno

Pozdravljeni. Sem v Portugalski in sem redna stranka. Od ponedeljka poskušam oddati naročilo, vendar sem na koncu vedno znova preusmerjen na prijavno stran. Mi lahko pomagate?
481 sporočila
zoomalia

Zdravo Nuno,Žal mi je, da imate težave. Prosim, poskusite odjaviti se in ponovno prijaviti v svoj račun. Prav tako lahko preverite, ali ste na spletni strani "zoomalia.pt". Če težava ostane, nas prosim kontaktirajte preko kontaktnih obrazcev "Moj račun" in "Storitev za stranke".Se vidimo kmalu,Coralie iz Zoomalie
1 sporočila
pierre-luc

Pozdravljeni, pravkar sem prenesel aplikacijo, vendar nisem prejel 1000 točk zvestobe.
481 sporočila
zoomalia

Pozdravljeni Pierre-Luc,Hvala za vaše sporočilo.Po prenosu aplikacije je možno, da bo trajalo nekaj ur, preden bo 1.000 zvestobnih točk vidnih na vašem računu.Vabim vas, da malo počakate in ponovno preverite.Če točke ne bodo pripisane v 24 urah, vas prosimo, da se ponovno obrnete na našo stranko za pomoč. Z veseljem vam bomo pomagali.Želim vam lep dan.Coralie iz Zoomalia
1 sporočila
micheline

Pozdravljeni. Moja dostava bi morala biti 24/12, zdaj pa mi govorijo o dostavi najkasneje do 2/01. Če bi to vedela, bi naročila drugje, poleg tega pa ste že prejeli denar. Nisem prav nič zadovoljna.
2 sporočila
christine

Pozdravljeni, Naročil/a sem dva zaboja briketov optimus sterilised s piščancem. Prvi je v redu. Drugi je na polovici plesniv na dnu. Nima smisla naročati dveh zabojev, če ne morem uporabiti drugega glede na datume poteka. Moj pes ne poje dovolj v enem mesecu … Ker nisem pogledal/a datumov ob prihodu, je bilo morda, da so bili zaboji že blizu poteka. Zdaj sem zelo zaskrbljen/a glede ponovnega naročanja istega izdelka. LP
481 sporočila
zoomalia

Pozdravljeni, Micheline, Opravičujem se za nevšečnosti, ki ste jih doživeli ob dostavi vašega naročila. Vabim vas, da vložite reklamacijo neposredno prek svojega uporabniškega računa. Želim vam lep dan, Hélène iz Zoomalije
481 sporočila
zoomalia

Pozdravljeni, Christine, zaradi vašega sporočila vas vabim, da vložite pritožbo neposredno iz svojega uporabniškega prostora. Želim vam lep dan, Hélène iz Zoomalia
2 sporočila
Élise

Prejet paket je prejet do danes, manjka 5 artiklov. Video posnet za dokaz, da je bil paket res zaprt. Karton ponovno sestavil dpd.
481 sporočila
zoomalia

Pozdravljeni Elise, Odgovorila sem vam z drugega mesta na forumu. Vabim vas, da oddate reklamacijo prek vaše stranke. Želim vam lep dan, Hélène iz Zoomalije
2 sporočila
christine

Pozdravljeni, naročila sem dvojno kletko za papagaje, ki sem jo prejela 09/01/25. Naslednji dan sem opazila, ko sem odprla 3 pakete (zelo slabo zapakirana vsebina), da mi manjka en paket, da sestavim kletko. Manjkajo mi rešetke in matice. Poslala sem vam sporočilo z reklamacijo s prepisom vseh pomembnih številk, ki so zapisane na 3 škatlah. Manjka mi škatla 1/4. z vijaki in maticami. Na žalost vam ne morem poslati fotografij, zato upam, da boste storili vse potrebno, da dopolnite moje naročilo in to čim prej, tudi brez fotografij. Lep pozdrav, Christine
481 sporočila
zoomalia

Pozdravljeni Christine, zahvaljujem se vam za vaše sporočilo. Če ste že odprli zahtevek, se bo naša ekipa v najkrajšem možnem času obrnila na vas, da reši to situacijo. Trudimo se, da bi vaše naročilo čim prej izpolnili. Hvala za vašo potrpežljivost in razumevanje. Lep pozdrav, Coralie iz Zoomalia
2 sporočila
christine

Hvala, Coralie, res upam, da bom prejel/a manjkajoči paket. Lep pozdrav
2 sporočila
Pozdravljeni, kdaj nameravate vrniti denar za preklicano naročilo??? Moj račun je bil bremenjen in kljub mojim zahtevam še vedno čakam na svoj denar.
481 sporočila
zoomalia

Pozdravljena Ariane, Vaše zahteve smo prejeli in obdelali. Končni odgovor ste prejeli danes zjutraj. Prosimo, preverite svojo e-pošto. Želim vam čudovit dan, Coralie iz Zoomalia
1 sporočila
nathalie

Pozdravljeni, ob mojem zadnjem naročilu v januarju sem se naročil na vašo storitev za potrojitev točk Zoomalia, za katero sem plačal 9,90 eur. Kakšno presenečenje, ko sem ugotovil, da ne samo, da nisem prejel potrojenih točk za moje naročilo v vrednosti več kot 340 eur, nisem prejel nobenih točk, saj je bilo 610 točk že prisotnih pred tem naročilom in še vedno imam 610 točk! Drug problem je, da plačujem za sms storitev, da me obvesti o moji dostavi, a ne prejemam nobenega sporočila po tej poti!
481 sporočila
zoomalia

Pozdravljeni, Nathalie, Žal mi je zaradi neprijetnosti, s katerimi ste se srečali. Da bi bolje razumeli in rešili situacijo, vas vabim, da nas kontaktirate preko našega namenskega obrazca. Nismo sposobni obravnavati te pritožbe iz foruma in pomembno je za nas, da vaš primer temeljito pregledamo in ponudimo rešitev. Zahvaljujemo se vam za razumevanje in smo vam na voljo za dodatna vprašanja. Lep pozdrav, Coralie iz Zoomalia
1 sporočila
pascal

Pozdravljeni. Čakam informacije o odstotku svežega in dehidriranega mesa v hrani za pse Brokaton z intenzivnimi aktivnostmi, vendar od včeraj zjutraj nisem dobila nobenega odgovora niti po e-pošti niti po telefonu. Škoda.
93 sporočila
mathieu

Pozdravljen Pascal, odstotek dehidriranega mesa v briketih Brokaton Runner je 35 %. V teh briketih ni svežega mesa. Želimo vam lep dan, Ekipa Zoomalia

1 sporočila
rita

Pozdravljeni, ravnokar sem oddal naročilo, vendar na svojem računu ne vidim ničesar, prenos pa je bil uspešno izveden. Kako lahko vem, da je bilo naročilo zabeleženo? Hvala.
481 sporočila
zoomalia

Pozdravljena, Rita, Čas prejema nakazila je običajno od 48 do 72 ur (brez vikendov). Ko je nakazilo prejeto, bo vaše naročilo potrjeno in prejeli boste potrditveni e-poštni naslov. Če imate kakršna koli druga vprašanja, nas prosimo kontaktirajte. Se vidimo kmalu, Coralie iz Zoomalia
1 sporočila
yaël

Pozdravljeni, 19. februarja sem oddal naročilo, vendar nisem prejel nobenega potrditvenega e-poštnega sporočila. Naročilo ni prikazano na mojem računu, vendar je moj bančni račun bremenjen. Kaj naj storim?
481 sporočila
zoomalia

Pozdravljeni Yaël,Če niste prejeli potrditvenega e-poštnega sporočila in če vaše naročilo ne pojavi v vašem uporabniškem računu, je verjetno, da ni bilo uspešno. Predlagam, da preverite zgodovino vaših naročil v vašem računu. Če naročilo ni vključeno, ga lahko ponovno oddate. Možno je, da se bo na vašem računu pojavila bančna avtorizacija, vendar bi morala izginiti v 48 urah, če transakcija ni bila dokončana.Naša ekipa je na voljo, če potrebujete pomoč,Coralie iz Zoomalia
1 sporočila
nicolas

Pozdravljeni, to je že drugič, da naročam na spletnem mestu, vendar ne prejmem magneta kot darilo, kar se mi zdi škoda, saj ga moja sestra, ki tudi naroča, prejme vsakič, ko odda naročilo.
481 sporočila
zoomalia

Pozdravljen, Nicolas, Vzel sem na znanje vašo zahtevo v zvezi z našimi magneti. Pošiljanje magneta ob odpošiljanju naročila poteka po enega na mesec, pod pogojem razpoložljivosti, saj so naši darilni izdelki včasih žrtev svojega velikega uspeha, kot je navedeno na spletni strani. Ne oklevajte in kontaktirajte našo službo za stranke, če želite izvedeti več informacij. Lep dan, Coralie iz Zoomalia
1 sporočila
chantal

Pozdravljeni, pred nekaj dnevi sem oddala naročilo v vrednosti 81,46 €: MA253759270. Včeraj ob 7:30 sem prejela prvo sporočilo od GLS na svoj mobilni telefon: "Nujno: Dostava paketa ZOOMALIA št. OOJI6ZC0 danes ni mogoča. Več informacij danes po elektronski pošti za organizacijo nove dostave. Vaša ekipa GLS." Nobenega e-poštnega sporočila nisem prejela, vendar pa drugo sporočilo ob 10:56: "Nujno: zaradi nesreče ne moremo dostaviti paketa št. OOJI6ZC0. Prosim kontaktirajte svojega pošiljatelja ZOOMALIA. Vaša ekipa GLS." Ali veste kaj več o težavi, ki preprečuje dostavo paketa? Skrbi me, ker mi bo zelo hitro zmanjkalo semen. S spoštovanjem, Chantal Macaire
481 sporočila
zoomalia

Pozdravljeni Chantal, vabim vas, da stopite v stik z našo službo za stranke preko posebnih obrazcev, ki so dostopni iz vašega uporabniškega računa pod zavihkom "Moj račun / Storitev za stranke". Na forumu žal ni mogoče obdelati vaše zahteve. Poleg tega se zdi, da je navedena številka naročila nepopolna (manjka ena številka). Ko pošljete svojo zahtevo preko obrazca, bo naša ekipa lahko hitro preverila status vašega paketa in vam ponudila rešitev. Hvala za vaše razumevanje, želim vam lep dan, Coralie iz Zoomalie
2 sporočila
annick

Pozdravljeni, zelo sem nezadovoljna z dostavo in šele ko sem videla nekoga, sem se vprašala, kaj počne in nato šla pogledat. Dejansko je bil to nekdo, ki mi je hotel ukrasti paket, saj je bil moj paket položen na pločnik, čeprav je zvonec oddaljen le meter. Običajno dostavljalec pozvoni, tokrat pa ni bilo nič, paket je bil na ogled in dostopen vsem, komaj so mi ga ukradli, saj je bil samo tako odložen, ne da bi bila obveščena. Moški je že pogledal v paket, medtem ko sem čakala na dostavljalca. Zdi se mi nenavadno in sem nezadovoljna. Zdaj se bojim naročiti, če se to ponovi in da mi ukradejo paket. Vedno sem doma zaradi moje invalidnosti. Ali boste ukrepali proti temu vozniku, ki bi vsaj lahko pozvonil na vrata? Zelo sem zaskrbljena za svoja prihodnja naročila. Potrebujem zagotovilo, saj naročam vsak mesec, vendar ali bodo dostave kot prej ali pa obstaja tveganje za izgubo dostave in denarja? Mislim, da bi bila komercialna poteza dobrodošla, saj Zoomalia izbira svojega dostavljalca!! Predstavljajte si, če bi deževalo, saj paket niti ni bil pred vrati, ali če bi mi ga ukradli, kaj naj naredim potem? Hvala, ker ste me prebrali, s spoštovanjem.
481 sporočila
zoomalia

Pozdravljena Annick, iskreno mi je žal za to situacijo in popolnoma razumem vašo skrb glede varnosti vaših dostav. Takšno vedenje dostavljavca ni sprejemljivo. Povabim vas, da se obrnete na našo službo za stranke, da lahko pregledamo vaš primer in to nepravilnost prijavimo prevozniku. Želimo zagotoviti, da se bodo vaše prihodnje dostave odvijale v boljših pogojih. Prosimo, kontaktirajte nas, da bomo lahko skupaj našli rešitev. Coralie iz Zoomalia