Kontaktirajte tehnično podporo
26 odgovori
1 sporočila
marie

Pozdravljeni, želel bi kupiti majhen model propelarja za svoj avtomat ZD150. Ali imate kontaktni e-mail ali brezplačno telefonsko številko? Hvala
3 sporočila
coralie

Pozdravljena, Marie,Lahko se obrnete na našo službo za stranke po e-pošti preko obrazca, ki je na voljo v razdelku "Moj račun", "Služba za stranke".Prav tako nas lahko kontaktirate na številko 05 54 54 00 24 (brezplačna številka + cena klica).Želim vam lep dan.Coralie iz Zoomalie
1 sporočila
nicole

Naročil sem ptičjo kletko s pohištvom za 113 € in na mojem računu je ne vidim?
1 sporočila
daniel

Naročil sem AKVARIJ in na mojem računu ga ne vidim?
434 sporočila
zoomalia

Pozdravljeni, vabim vas, da se neposredno obrnete na našo službo za stranke prek vašega uporabniškega računa ali po telefonu na 0554540024. Želim vam lep dan, Hélène iz Zoomalia
1 sporočila
annie

Pozdravljeni, naročilo sem oddal prejšnjo soboto, plačal sem z nakazilom in danes je torek zvečer, naročilo pa je še vedno v čakanju? In nakazilo je bilo že bremenjeno z mojega tekočega računa. Hvala, če me lahko obvestite.
434 sporočila
zoomalia

Pozdravljena Annie, V zvezi s tem vprašanjem vas vabim, da podate zahtevek prek svoje uporabniške strani ali pa nas kontaktirate na 0554540024. Vendar pa lahko traja do 72 ur, da je naročilo po nakazilu potrjeno. Sem vam na voljo za dodatna vprašanja in vam želim lep dan, Hélène iz Zoomalije
1 sporočila
morgane

Pozdravljeni, dovolim si, da vas kontaktiram, ker naj bi danes prejel naročilo na dom, vendar vidim, da me dostavljate eno uro stran od mojega doma! Kaj naj storim?
1 sporočila
donia

Pozdravljeni, želim vrniti artikle na svoje stroške, vendar se od mene zahteva, da obvezno posredujem vašo številko ali e-naslov, da lahko prevzamete paket. Kako naj to storim?
434 sporočila
zoomalia

Pozdravljeni Dounia, v zvezi s tem vprašanjem vas vabimo, da vložite reklamacijo prek vašega uporabniškega računa ali nas kontaktirate na 0554540024.
Lep dan vam želim,
Hélène iz Zoomalia
Lep dan vam želim,
Hélène iz Zoomalia
1 sporočila
danielle

Včeraj sem želel poravnati svoje naročilo 35733140 z dne 10.12.2024 z nakazilom (kar je bila že napačna poteza), in sem neumno pozabil navesti to številko naročila. Morali bi že prejeti to nakazilo v znesku 23,97 evrov. Upam, da boste lahko našli sled tega.
434 sporočila
zoomalia

Pozdravljeni Danielle, Da bi uredila situacijo, sem vas ravnokar kontaktirala neposredno iz vašega uporabniškega območja. Želim vam lep dan, Coralie iz Zoomalie
3 sporočila
evelyne

Naročila sem oddal 14. januarja 2025, ravnokar sem poklicala službo za stranke in povedali so mi, da je bilo naročilo zadržano, ker sem postavila vprašanje v zvezi z kodo za popust, na katerega nisem odgovorila, vendar je bilo moje naročilo 15. januarja že obremenjeno? Hvala bogu, da sem poklicala in je oseba takoj poslala e-pošto, da bi bil moj paket poslan nujno. Res ni resno... Poleg tega, da nikoli nimamo kode za popust, so stroški dostave višji kot drugje, to se resnično nabira, mislim, da bom zamenjala, razmišljam o zamenjavi ponudnika. Ampak hvala osebi, ki sem jo srečala danes zjutraj in je sprostila moje naročilo za pošiljanje. Evelyne
434 sporočila
zoomalia

Pozdravljena Evelyne, Razumem vaše razočaranje in mi je žal zaradi te situacije. Vaše naročilo je bilo resnično blokirano, ker ste zahtevali spremembo. Ker smo potrebovali vaš odgovor, ga nismo mogli odblokirati, preden smo ga prejeli. Kar zadeva bremenitev, kot je navedeno v naših Splošnih Pogojih Prodaje (SPP), je plačilo takojšnje ob potrditvi naročila, ne glede na njegovo logistično obdelavo. Seveda smo vam na voljo za vsa dodatna vprašanja. Lep dan, Coralie iz Zoomalia
1 sporočila
anissa

Želim vrniti naročilo, vendar vas ne morem doseči; lahko prosim poskrbite za to? Hvala vnaprej. Anissa
434 sporočila
zoomalia

Pozdravljena Anissa, Žal mi je, ampak te zahteve ne morem obravnavati preko foruma. Za vračilo moramo odpreti pritožbo preko ustreznih obrazcev na naši spletni strani. Drugače pa je obrazec za preklic na voljo direktno v vašem uporabniškem računu. Na voljo sem za dodatna vprašanja. Lep dan, Coralie iz Zoomalia
1 sporočila
claudine

kje se nahaja e-poštni naslov Zoomalia, hvala
434 sporočila
zoomalia

Pozdravljeni Claudine, Za stik z nami vas vabimo, da uporabite kontaktne obrazce, ki so neposredno na voljo na naši spletni strani. Dostopate do njih tako, da se odpravite na zavihek "Moj račun", nato "Pomoč uporabnikom". Na voljo smo vam za vsa vprašanja. Coralie iz Zoomalia
1 sporočila
romain

Pozdravljeni, ali bi mi lahko, prosim, posredovali telefonsko številko za stik s službo za podporo strankam za strokovnjake, hvala.
434 sporočila
zoomalia

Pozdravljen Romain. Za stik z nami vas vabim, da uporabite kontaktne obrazce, ki so na voljo neposredno na naši spletni strani. Dostopate lahko do njih tako, da greste v zavihek "Moj račun", nato "Pomoč uporabnikom". Poklicna telefonska številka je prav tako prikazana na spletni strani, če nas želite poklicati po tem sredstvu. Ostajamo vam na voljo za vsa vprašanja. Lep dan, Coralie iz Zoomalia
1 sporočila
candy

Pozdravljeni, opravila sem naročilo 5. februarja, vendar paketa nisem prejela. Želela bi vračilo denarja, prosim. Lep pozdrav, ga. Devaux
434 sporočila
zoomalia

Pozdravljena Candy,Žal mi je za to situacijo. Priporočam, da se obrnete na našo službo za stranke, da skupaj preverimo stanje vašega naročila in najdemo rešitev. Dosegljivi smo preko kontaktnih obrazcev, ki so na voljo na naši spletni strani.Se kmalu slišimo,Coralie iz Zoomalia
1 sporočila
floriane

Pozdravljeni, prejel sem svoj paket, vendar je škatla popolnoma raztrgana.
2 sporočila
brigitte

Dober večer, imam velika vrata za mačke SUREFLAP, ki imajo ponavljajočo težavo s kontakti za baterije. Tudi ko vstavim nove baterije (4 baterije C), pride do slabega stika, ki preprečuje pravilno delovanje vrat. Kaj mi priporočate, da storim, da preprečim ta slab stik?
1 sporočila
nathalie

Pozdravljeni, rad bi izvedel, ali je mogoče vse svoje zbrane točke zvestobe porabiti za nakup hrane za mačke v zavetišču. V pričakovanju vašega odgovora.
434 sporočila
zoomalia

Pozdravljena, Nathalie, Da, povsem mogoče je vaše zvestobne točke porabiti za obroke za mačke v zavetišču. Da to storite, morate najprej potrditi naročilo z nakupom artikla. Nato boste imeli možnost dodati vaša darila zvestobe, vključno z obroki. Če potrebujete pomoč pri izvedbi tega postopka, vas vabimo, da se obrnete na nas. Se kmalu slišimo, Coralie iz Zoomalia
1 sporočila
martine

Pozdravljeni, 5. februarja 2025 sem naročila brikete za svojo mačko in majhne obroke Hills 24 x 82g. Uporabila sem nekaj pločevink in ugotovila, da je embalaža okužena z majhnimi žuželkami. Ni treba posebej poudarjati, da sem vse vrgla v smeti, saj je nesprejemljivo, da bi svoji živali dala okužene pločevinke. Seveda sem pred tem posnela fotografije, ki so vam na voljo. Prav tako sem o tem obvestila svojega veterinarja. Vendar pa želim poudariti, da sem vedno zelo zadovoljna z mojimi naročili pri Zoomalia, toda tokrat je moj mali muc trpel. Čakam na vaš odgovor.