Kontaktirajte tehnično podporo

49 odgovori
MARIE
1 sporočila
marie
Pozdravljeni, želel bi kupiti majhen model propelarja za svoj avtomat ZD150. Ali imate kontaktni e-mail ali brezplačno telefonsko številko? Hvala
Coralie
3 sporočila
coralie
Pozdravljena, Marie,Lahko se obrnete na našo službo za stranke po e-pošti preko obrazca, ki je na voljo v razdelku "Moj račun", "Služba za stranke".Prav tako nas lahko kontaktirate na številko 05 54 54 00 24 (brezplačna številka + cena klica).Želim vam lep dan.Coralie iz Zoomalie
Nicole
1 sporočila
nicole
Naročil sem ptičjo kletko s pohištvom za 113 € in na mojem računu je ne vidim?
daniel
1 sporočila
daniel
Naročil sem AKVARIJ in na mojem računu ga ne vidim?
Zoomalia
590 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, vabim vas, da se neposredno obrnete na našo službo za stranke prek vašega uporabniškega računa ali po telefonu na 0554540024. Želim vam lep dan, Hélène iz Zoomalia
Annie
1 sporočila
annie
Pozdravljeni, naročilo sem oddal prejšnjo soboto, plačal sem z nakazilom in danes je torek zvečer, naročilo pa je še vedno v čakanju? In nakazilo je bilo že bremenjeno z mojega tekočega računa. Hvala, če me lahko obvestite.
Zoomalia
590 sporočila
zoomalia
Pozdravljena Annie, V zvezi s tem vprašanjem vas vabim, da podate zahtevek prek svoje uporabniške strani ali pa nas kontaktirate na 0554540024. Vendar pa lahko traja do 72 ur, da je naročilo po nakazilu potrjeno. Sem vam na voljo za dodatna vprašanja in vam želim lep dan, Hélène iz Zoomalije
Morgane
1 sporočila
morgane
Pozdravljeni, dovolim si, da vas kontaktiram, ker naj bi danes prejel naročilo na dom, vendar vidim, da me dostavljate eno uro stran od mojega doma! Kaj naj storim?
Donia
1 sporočila
donia
Pozdravljeni, želim vrniti artikle na svoje stroške, vendar se od mene zahteva, da obvezno posredujem vašo številko ali e-naslov, da lahko prevzamete paket. Kako naj to storim?
Zoomalia
590 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni Dounia, v zvezi s tem vprašanjem vas vabimo, da vložite reklamacijo prek vašega uporabniškega računa ali nas kontaktirate na 0554540024.
Lep dan vam želim,
Hélène iz Zoomalia
Danielle
1 sporočila
danielle
Včeraj sem želel poravnati svoje naročilo 35733140 z dne 10.12.2024 z nakazilom (kar je bila že napačna poteza), in sem neumno pozabil navesti to številko naročila. Morali bi že prejeti to nakazilo v znesku 23,97 evrov. Upam, da boste lahko našli sled tega.
Zoomalia
590 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni Danielle, Da bi uredila situacijo, sem vas ravnokar kontaktirala neposredno iz vašega uporabniškega območja. Želim vam lep dan, Coralie iz Zoomalie
evelyne
3 sporočila
evelyne
Naročila sem oddal 14. januarja 2025, ravnokar sem poklicala službo za stranke in povedali so mi, da je bilo naročilo zadržano, ker sem postavila vprašanje v zvezi z kodo za popust, na katerega nisem odgovorila, vendar je bilo moje naročilo 15. januarja že obremenjeno? Hvala bogu, da sem poklicala in je oseba takoj poslala e-pošto, da bi bil moj paket poslan nujno. Res ni resno... Poleg tega, da nikoli nimamo kode za popust, so stroški dostave višji kot drugje, to se resnično nabira, mislim, da bom zamenjala, razmišljam o zamenjavi ponudnika. Ampak hvala osebi, ki sem jo srečala danes zjutraj in je sprostila moje naročilo za pošiljanje. Evelyne
Zoomalia
590 sporočila
zoomalia
Pozdravljena Evelyne, Razumem vaše razočaranje in mi je žal zaradi te situacije. Vaše naročilo je bilo resnično blokirano, ker ste zahtevali spremembo. Ker smo potrebovali vaš odgovor, ga nismo mogli odblokirati, preden smo ga prejeli. Kar zadeva bremenitev, kot je navedeno v naših Splošnih Pogojih Prodaje (SPP), je plačilo takojšnje ob potrditvi naročila, ne glede na njegovo logistično obdelavo. Seveda smo vam na voljo za vsa dodatna vprašanja. Lep dan, Coralie iz Zoomalia
ANISSA
1 sporočila
anissa
Želim vrniti naročilo, vendar vas ne morem doseči; lahko prosim poskrbite za to? Hvala vnaprej. Anissa
Zoomalia
590 sporočila
zoomalia
Pozdravljena Anissa, Žal mi je, ampak te zahteve ne morem obravnavati preko foruma. Za vračilo moramo odpreti pritožbo preko ustreznih obrazcev na naši spletni strani. Drugače pa je obrazec za preklic na voljo direktno v vašem uporabniškem računu. Na voljo sem za dodatna vprašanja. Lep dan, Coralie iz Zoomalia
Claudine
1 sporočila
claudine
kje se nahaja e-poštni naslov Zoomalia, hvala
Zoomalia
590 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni Claudine, Za stik z nami vas vabimo, da uporabite kontaktne obrazce, ki so neposredno na voljo na naši spletni strani. Dostopate do njih tako, da se odpravite na zavihek "Moj račun", nato "Pomoč uporabnikom". Na voljo smo vam za vsa vprašanja. Coralie iz Zoomalia
romain
1 sporočila
romain
Pozdravljeni, ali bi mi lahko, prosim, posredovali telefonsko številko za stik s službo za podporo strankam za strokovnjake, hvala.
Zoomalia
590 sporočila
zoomalia
Pozdravljen Romain. Za stik z nami vas vabim, da uporabite kontaktne obrazce, ki so na voljo neposredno na naši spletni strani. Dostopate lahko do njih tako, da greste v zavihek "Moj račun", nato "Pomoč uporabnikom". Poklicna telefonska številka je prav tako prikazana na spletni strani, če nas želite poklicati po tem sredstvu. Ostajamo vam na voljo za vsa vprašanja. Lep dan, Coralie iz Zoomalia
Candy
1 sporočila
candy
Pozdravljeni, opravila sem naročilo 5. februarja, vendar paketa nisem prejela. Želela bi vračilo denarja, prosim. Lep pozdrav, ga. Devaux
Zoomalia
590 sporočila
zoomalia
Pozdravljena Candy,Žal mi je za to situacijo. Priporočam, da se obrnete na našo službo za stranke, da skupaj preverimo stanje vašega naročila in najdemo rešitev. Dosegljivi smo preko kontaktnih obrazcev, ki so na voljo na naši spletni strani.Se kmalu slišimo,Coralie iz Zoomalia
Floriane
1 sporočila
floriane
Pozdravljeni, prejel sem svoj paket, vendar je škatla popolnoma raztrgana.
brigitte
2 sporočila
brigitte
Dober večer, imam velika vrata za mačke SUREFLAP, ki imajo ponavljajočo težavo s kontakti za baterije. Tudi ko vstavim nove baterije (4 baterije C), pride do slabega stika, ki preprečuje pravilno delovanje vrat. Kaj mi priporočate, da storim, da preprečim ta slab stik?
Nathalie
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, rad bi izvedel, ali je mogoče vse svoje zbrane točke zvestobe porabiti za nakup hrane za mačke v zavetišču. V pričakovanju vašega odgovora.
Zoomalia
590 sporočila
zoomalia
Pozdravljena, Nathalie, Da, povsem mogoče je vaše zvestobne točke porabiti za obroke za mačke v zavetišču. Da to storite, morate najprej potrditi naročilo z nakupom artikla. Nato boste imeli možnost dodati vaša darila zvestobe, vključno z obroki. Če potrebujete pomoč pri izvedbi tega postopka, vas vabimo, da se obrnete na nas. Se kmalu slišimo, Coralie iz Zoomalia
MARTINE
1 sporočila
martine
Pozdravljeni, 5. februarja 2025 sem naročila brikete za svojo mačko in majhne obroke Hills 24 x 82g. Uporabila sem nekaj pločevink in ugotovila, da je embalaža okužena z majhnimi žuželkami. Ni treba posebej poudarjati, da sem vse vrgla v smeti, saj je nesprejemljivo, da bi svoji živali dala okužene pločevinke. Seveda sem pred tem posnela fotografije, ki so vam na voljo. Prav tako sem o tem obvestila svojega veterinarja. Vendar pa želim poudariti, da sem vedno zelo zadovoljna z mojimi naročili pri Zoomalia, toda tokrat je moj mali muc trpel. Čakam na vaš odgovor.
Zoomalia
590 sporočila
zoomalia
Živjo Martine,Žal mi je zaradi situacije, ki se je zgodila s škatlicami paštete. Da bi lahko podrobneje analizirali situacijo in našli rešitev, vas vabim, da stopite v stik z našo službo za stranke, ki vam bo zagotovila vso potrebno pomoč.Zahvaljujem se vam za razumevanje in vam ostajam na voljo za vsa dodatna vprašanja.Coralie iz Zoomalie
Estelle
2 sporočila
estelle
Pozdravljeni, nedavno sem preklical naročilo. Kljub temu je bil znesek 17,98 € vseeno bremenjen z mojega računa. Potreboval bi povračilo, saj je bila preklic opravljena.
Estelle
2 sporočila
estelle
Pozdravljeni, pred kratkim sem preklical naročilo, ki je bilo odobreno. Kljub temu ste mi zaračunali znesek 17,98 €. Prosil bi, da mi ta znesek povrnete v najkrajšem možnem času.
Ysaline
2 sporočila
ysaline
Pozdravljeni, želel sem uporabiti svoje točke zvestobe v trgovini z darili, vendar se v moji košarici nič ne prikaže, spletna stran mi pravi, da je prazna. Ne morem uporabiti svojih točk.
Stef
1 sporočila
stef
Naročilo sem preklical. Čakal sem več kot 72 ur na vračilo kupnine. Kje je moj denar?
MONIQUE
2 sporočila
monique
Pozdravljeni, opravil sem prenos na vaš račun 2. maja in danes je 4. maj, vendar moje naročilo ni upoštevano. Morda je to zato, ker je vikend s prazniki...M.FALLON
nadia
3 sporočila
nadia
Naročil sem v soboto z 9,90 € stroški in v torek še vedno brez briketov
KATIA
1 sporočila
katia
Pozdravljeni,
Polovica mojega naročila je manjkala.
Naredila sem reklamacijo in nisem prejela nobenega odgovora.
Poskušala sem poklicati ves dan, vendar nisem uspela dobiti nikogar.
Obiskala sem trgovino, kjer so rekli, da ne morejo ničesar narediti.
Ali se moram odpraviti na sedež v Saint Geours, da dobim odgovor?
Hvala
Patricia
5 sporočila
patricia
Gospa, prejela sem klic vaših storitev glede nakupnega bona v višini 10 €, ki je bil obljubljen in veljaven 3 mesece, vendar ga nikoli nisem prejela. Želim kmalu opraviti nakup in ga izkoristiti, sicer bom storila kot zadnjič in šla drugam, ker obljube niso izpolnjene. Lep pozdrav
Patricia
5 sporočila
patricia
Gospa
Po klicu vaših storitev naj bi prejela bon v vrednosti 10 € zaradi težave z naročilom, vendar nisem nič prejela. Moram ponovno naročiti in rada bi ga uporabila, sicer bom naročila na drugi spletni strani, če obljuba ne bo izpolnjena.

S spoštovanjem
Patricia
5 sporočila
patricia
SpoštovanaGospa Po klicu vaših storitev bi morala prejeti darilni bon v vrednosti 10 € glede na težave z naročilom, vendar nisem prejela ničesar. Rada bi ponovno naročila in bi ga želela uporabiti, sicer bom nakup opravila na drugi strani, če obljuba ne bo izpolnjenaS spoštovanjem
ghislaine
1 sporočila
ghislaine
Spoštovani, Naročilo MA2538722410 z dne 05.05.25, mačje drevo na več mestih odlepljeno, deformirano. Izdelek je prispel poškodovan, defekten (porušen) na več mestih. Zahtevam vračilo kupnine. Čakam na dobropis za vračilo preko zbirnega mesta. Nemogoče je dobiti sogovornika po telefonu, nihče se ne oglasi. Oblika je poslana s slikami. Čakam na klic ali e-pošto. Lep pozdrav,
Zoomalia
590 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vaša zahteva je bila uspešno sprejeta in obdelana. Za vse nove zahteve prosimo, da uporabite kontaktne obrazce dostopne na naši spletni strani, da vam lahko učinkovito pomagamo. Hvala za razumevanje. Coralie iz Zoomalia
Boris
1 sporočila
boris
Pozdravljeni, oddal sem naročilo, ki ga naj bi prejel danes, vendar naslov ni pravilen. Želel bi ga spremeniti, kako lahko to storim?
Stephanie
1 sporočila
stephanie
Pozdravljeni, že skoraj eno uro poskušam vzpostaviti stik z vami po telefonu. Naročil sem hrano za mojega psa, vendar je umrl, preden je naročilo prispelo, zato hrane ne potrebujem več. Ne morem preklicati tega naročila, ker je že na poti, želim vas obvestiti, da ne bom prevzel paketa na prevzemnem mestu, tako da se bo vrnil vam za povračilo denarja. Lep pozdrav
Zoomalia
590 sporočila
zoomalia
Pozdravljen Boris,

Ne oklevajte in neposredno kontaktirajte prevoznika, da spremenite svoj naslov, ko je naročilo odposlano, ne moremo ga več spremeniti. Na voljo smo vam preko obrazca, če potrebujete pomoč.

Lep dan,
Aurore
Zoomalia
590 sporočila
zoomalia
Pozdravljena Nathalie, Vaše naročilo je bilo odposlano danes :) Prejeli bi ga morali v 48 do 72 delovnih urah, Želim vam lep dan, Aurore
estelle
1 sporočila
estelle
Prejel sem akvarij, ki je prispel poškodovan!! Kako dobiti povračilo?
Angelique
1 sporočila
angelique
ZDRAVO, ne morem se prijaviti v svoj račun, četudi poskušam z možnostjo 'pozabljeno geslo' ali z drugim e-poštnim naslovom (za vsak slučaj). Potrebujem račun. Po telefonu vas ni mogoče dobiti. Bi me lahko prosim poklicali nazaj?
Zoomalia
590 sporočila
zoomalia
Pozdravljena Angélique, Žal mi je, da ste naleteli na te težave. Res se včasih zgodi, da imamo veliko število klicev, zaradi česar je naša telefonska storitev začasno težje dosegljiva. Vabim vas, da nas kontaktirate v pisni obliki prek kontaktnih obrazcev, ki so dostopni na naši spletni strani (v rubriki "Moj račun / Služba za stranke"). Se vidimo kmalu. Coralie iz Zoomalie
Marie
2 sporočila
marie
Moje naročilo je bilo vrnjeno po DPD, ki mi ni posredoval podatkov o kraju in datumu dostave. Želim, da Zoomalia prevzame obravnavo in mi vrne denar ali ponovno pošlje pakete. Ne razumem, zakaj nisem bil obveščen o vračilu paketov pri Zoomalia.
Marie
2 sporočila
marie
DPD je vrnil pakete pri Zoomalia, želim, da mi vrnejo denar. DPD ni zanesljiv prevoznik. Nobenih informacij o datumu razpoložljivosti paketov. Nobenih informacij o vrnitvi paketov pri Zoomalia, morala sem se osebno oglasiti, kar je škandalozno, imam težave zaradi ponovnega polnjenja zalog.!!! Upam, da bom zelo hitro prejela odgovor, in ne razumem, zakaj me že niste kontaktirali.
jean marie
1 sporočila
jean marie
Pozdravljeni, kupil sem 4 vreče briketov Eukanuba, poslane 21. marca 2025. V dveh prvih vrečah so briketi (na dnu) plesnivi, drugih dveh še nisem odprl. Rok uporabe je BBD 07/09/26 MFG 08/01/25. Zahtevam vračilo za vse 4 vreče. Prosim, kontaktirajte me čim prej.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestupodobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotavljanje prilagojenega oglaševanja, statistike za razumevanjekako naše stranke uporabljajo naše storitveNaši zaupanja vredni partnerji(Google, Meta, TikTok, Squadata, Bing, Criteo)ta orodja uporabljamo tudi v oglaševalske namene, kot del našega našega prikazovanja prilagojenega ali neosebnega oglaševanja.Nastavitve piškotkov lahko kadar koli spremenitedostopno iz vašega računa.
Uporaba in nameni obdelave vaših podatkov
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem.... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam Nadaljujte brez sprejemanja
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo