Kje je moje naročilo !!!
2 odgovori
1 sporočila
cros
Pozdravljeni, Naročilo sem oddal 20. junija in ko želim preveriti, kje se nahaja, se na spletni strani pojavi napaka 404. To ni prav nič pomirjujoče!!! Mi lahko poveste, kdaj bo odpravljeno? Je nujno. S spoštovanjem
590 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni Cros,Hvala za vaše sporočilo.Žal mi je za to napako, s katero se srečujete. Da bi to skupaj preverili in vam zagotovili točen odgovor, vas vabim, da se obrnete na našo službo za stranke prek obrazcev, ki so na voljo na naši spletni strani.Ne oklevajte in nam posredujte številko vašega naročila ter vse koristne informacije, kar nam bo omogočilo hitrejšo obravnavo vaše zahteve.Se vidimo kmalu,Coralie iz Zoomalije
590 sporočila
zoomalia
Pozdravljena Shannon, Opravičujem se za to situacijo. Dejansko, kadar se paket ne prevzame v določenem roku, se avtomatsko vrne pošiljatelju. Takoj ko prejmemo vaš paket v naše skladišče, bo samodejno izvedeno vračilo na način plačila, uporabljen ob vašem naročilu. Razumem vaše razočaranje in se vam opravičujem za to nevšečnost. Se vidimo kmalu, Coralie iz Zoomalia