Vprašanja, razprave o izdelkih FELIX Okusni Dueti Izbrana Kmečka Selekcija za odrasle mačke

3 odgovori
Christiane
2 sporočila
christiane
Zakaj, ko pripravite nakupovalno košarico in jo pustite v čakanju 24 do 48 ur, se ob poskusu zaključka in oddaji naročila cene izdelkov, ki so bili prvotno izbrani v omenjeni košarici, dvignejo tik pred plačilom naročila? Pogosta in odklonilna težava do realizacije naročila. Dobavitelj se odloči, stranka prav tako... Namesto tega zelo jezna...
Jacqueline
5 sporočila
jacqueline
To se mi še ni zgodilo, moj zadnji naročilo je bilo v vozičku štiri dni, in ko sem kasneje plačal, sem plačal s kartico, pri čemer je bila cena vedno enaka. Na žalost vam ne morem povedati več.
Aurore
8 sporočila
aurore
Zdravo Christiane, Znesek se lahko razlikuje glede na stroške dostave (ekspresna, prednostna, več paketov itd.) Predlagam, da neposredno kontaktirate našo službo za podporo strankam prek obrazca na spletnem mestu :) Želim vam lep dan, Aurore iz Zoomalia
Sabine
1 sporočila
sabine
Pozdravljeni, samo odgovor na vaše vprašanje, kot sem že omenil, sem že opravil nakupe pri ZOOMALIA, in nikoli nisem imel težav glede spremembe cen izdelkov. Morda se to nanaša na razdaljo, kilometrino, se je tarifa povečala? Samo to lahko vidim.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestupodobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotavljanje prilagojenega oglaševanja, statistike za razumevanjekako naše stranke uporabljajo naše storitveNaši zaupanja vredni partnerji(Google, Meta, TikTok, Squadata, Bing, Criteo)ta orodja uporabljamo tudi v oglaševalske namene, kot del našega našega prikazovanja prilagojenega ali neosebnega oglaševanja.Nastavitve piškotkov lahko kadar koli spremenitedostopno iz vašega računa.
Uporaba in nameni obdelave vaših podatkov
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem.... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam Nadaljujte brez sprejemanja
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo