Vprašanja, razprave o izdelkih Demavic 100 čistilnih robčkov za večkratno uporabo
6 odgovori
2 sporočila
patricia
Uporabljam te robčke za čiščenje gobca, kožuha, tačk in genitalij mojega majhnega jorkširskega terierja in vse je v redu; nobene alergijske reakcije; pusti se čistiti brez reakcije, kar pomeni, da je vse v redu; po uporabi robčka se ne liže; je precej občutljiv pes, in če bi bilo kaj narobe, bi se takoj odzval; ampak to ni primer, tako da je vse v redu.
5 sporočila
stéphanie
Pozdravljeni, Ali se lahko te robčke uporablja za čiščenje kožuha moje psice okoli vulve? Običajno uporabljam Douxo, vendar so pogosto razprodani. Zato iščem alternativo. Hvala
72 sporočila
anne
Pozdravljeni. Gre za mojega psa in mačko. Vemo, da se mačke veliko ližejo. Če se poliže po čiščenju s krpico in tako zaužije izdelek, ali je to škodljivo zanj? Hvala

4 sporočila
samira
Pozdravljeni, ni nobenega problema. Uporabljam ga že eno leto na svoji mački. Je dober izdelek. Uporabljam ga za čiščenje njenega obraza (oči, nos, usta, ušesa) in tačk. Hvala
1 sporočila
christiane
Uporabila sem jih za mojo psičko, zelo dobro jih je prenašala in ni pokazala nobenih znakov zastrupitve
2 sporočila
anne-marie
Pozdravljeni, uporabljal sem jih za svojo majhno pudljo, dokler niso spremenili sestave. Zdaj vsebujejo aloe vero, na katero je alergična. Sicer pa so to dobre in neškodljive robčke.

5 sporočila
maybeline
Ali so robčki biorazgradljivi, ker je to zame pomembno... Drugače raje ostanem pri vodi in rokavici. Ali trajni bombaž s fiziološko raztopino za oči...